Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

AVIS - Lei en bil

På reisemålene finnes det flere utleiefirmaer med varierende prisnivå og kvalitet på bilene. Avis har førsteklasses service, bra biler, rimelig pris og gode forsikringer.

Med et kart er det lett å finne frem og veiene holder et jevnt høyt nivå. Kjørekart kan kjøpes hos bokhandlere og i en del suvenirbutikker. Trafikkskilt og regler er stort sett de samme som hjemme, men tempoet er ofte høyere. Bilbelte er obligatorisk for alle passasjerer. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens man kjører. På plasser og steder malt i gult, er det totalt forbudt å parkere. Du kan også ta en titt i våre bilguider for inspirasjon til kjøreruter.

Hvis du vil leie bil, kontakt oss 1-2 dager i forveien på vår servicetelefon eller ved å sende oss en SMS. Vi hjelper deg også gjerne med forslag til interessante ruter.

For å leie bil må man ha fylt 21 år og hatt førerkort i minst ett år.

Vær oppmerksom på at du må betale en ekstraavgift for at Avis skal levere leiebilen til hotellet. Deres nærmeste kontor er på Prevezas flyplass. 

Her er noen eksempler på ulike bilgrupper og prisklasser hos Avis:

Gruppe A: Fiat Seicento – 1 dag, ca. 70 euro.
Gruppe B: Opel Corsa, Hyundai Atos A/C, Fiat Punto – 1 dag, ca. 77 euro.
Gruppe C: Skoda Fabia 1,4 A/C, Citroën, Hyundai Accent A/C – 1 dag, ca. 93 euro.
Gruppe I: Suzuki Jeep Vitara – 1 dag, ca. 125 euro.
Gruppe L: Fiat Acudo A/C, 9 personer – 1 dag, ca. 146 euro.

Jo flere dager du leier bilen, dess lavere blir dagsprisen. Avis har tidvis tilbud som "lei bilen i 3 dager, betal for 2" eller lignende. Kontakt Vings reiseleder for mere informasjon.

Inkludert i prisen
Kollisjonsforsikring (selv om du har forårsaket den), moms og fri kilometer – du kan kjøre så langt du vil.

Tillegg
Egenandelseliminering, personforsikring og lisens for en ekstra sjåfør, kan kjøpes i tillegg.

God tur og kjør forsiktig!