Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Severdigheter

Anthoussa
Anthoussa er den første landsbyen man ankommer til på fjellveien ovenfor Parga. Her ligger det noen små tavernaer, en liten kirke og en skole. Fra Valtos går en sti opp til Anthoussa som man kan følge, hvis man vil gå en tur i naturen i stedet for å følge hovedveien.

Tricorfo
Når du kjører mot Agia vil du se et skilt mot Tricorfo. Veien leder ned til en gammel borg fra Ali Pashas tid med en fantastisk utsikt over Parga og de Joniske øyer. Gå en tur hit fra Parga (ca. 5 kilometer) eller ta lokalbussen og gå de siste 20 minuttene.

Preveza
Preveza er en livlig liten havneby ca. 60 kilometer fra Paleros med ca. 14 000 innbyggere. Her er det et godt utvalg av butikker og restauranter. Utenfor Preveza ligger ruinene av en gammel borg, Nikopolis, som ble bygget av keiser Octavianus til minne om slaget ved Aktion.

Lefkas
Lefkas er en av de joniske øyene og en veldig vakker sådan. Her finnes det mange steder verdt å besøke, slik som Nidri, med sitt ungdommelige klientell og uteliv. I Agios Nikitas ligger en koselig havn og flotte strender. Lengst ute på øyas sydspiss ligger stranden Vassiliki, kjent som surfernes paradis, da forholdene her er utmerket for windsurfing. Lefkas' fineste strand heter Porto Katsiki og ligger også på sydsiden. Dersom du vil overnatte på Lefkas, kontakt din reiseguide.

Arta
Arta er Epirus-provinsens sørligste by og forbindes ofte med sine sitronlunder, som lukter fantastisk, spesielt om våren. Byen er også kjent for den tyrkiske broen fra 1600-tallet, den eldste i Hellas. Her ligger det også en vakker bysantisk kirke med seks kupler og elegant mosaikk.

Ioannina
Ioannina er Epirus provinshovedstad, som fortsatt bærer preg av den tyrkiske æra. I dets eldre deler ligger gamle murer, karakteristiske små hus og trivelige små gater.

Paragaea Olive Oil Factory
Parga-regionen er like kjent for sine olivenlunder som for sin produksjon av førsteklasses olivenolje. Oliventreet og oliven har siden tidenes opprinnelse blitt ansett som hellige, og i teaterstykker og myter har treet og dets frukter vekslet mellom å symbolisere kamp, velstand, fred, fertilitet og eufori.

Museet består av to etasjer. På den nedre kan man se de opprinnelige redskapene og utstyret som ble benyttet til utvinningen av olivenolje. På det øvre planet presenteres Pargas historie og hvordan olivenprovproduksjonen har satt sitt preg på samfunnet her. Her har man muligheten til å smake på ulike typer olivenolje og lære mer om hva som kjennetegner en god olivenolje.