Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Shopping

Parga
I Parga ligger de fleste butikkene ved havnen og i de små bakgatene i sentrum. Langs brosteinsgatene finner du greske spesialbutikker som selger ouzo, honning, olivenolje, kunsthåndverk, gull, klær, sko og vesker. Du kan handle dagligvarer i småbutikker rundt i byen. Større dagligvarebutikker finner du i området rundt skolen og kirken, samt ved Piso Krioneri. Siden Parga ligger på fastlandet kan du også lett reise til nabobyer som for eksempel Preveza (ca. 1 time) og Ioannina (ca. 1 1/2 time). Disse byene har flere butikker og noen interrnasjonale kjeder.

Nidri
Langs hovedgaten i Nidri kan du finne alt mellom himmel og jord, fra spesialbutikker til grønnsaksboder og små matvarebutikker. Øya er kjent for sin egen vin – Vertzamo – og den kan du kjøpe i de fleste butikker. Du kan også kjøpe lokale varer som broderier, keramikk, olivenolje, honning og krydder. Det beste stedet å handle er i Lefkada (Lefkas by), hvor det er store supermarkeder som for eksempel Carrefour, Lidl og Dia. Det største utvalget av klesbutikker og turistbutikker finner du nede ved havnen og i gågaten. Lefkada ligger ca. 20 minutter med buss fra Nidri.

Paleros
I Paleros ligger de fleste butikkene i sentrum og nede ved havnen. En del av dem holder stengt midt på dagen, men i juli og august holder de åpent lengre. På søndager er det meste stengt, unntatt turistbutikkene. Stedets største dagligvarebutikk, Carrefour, ligger på hovedveien utenfor sentrum, ca. 15 minutter å gå fra de fleste hotellene. Om du vil ha et større utvalg av for eksempel klesbutikker anbefaler vi en tur til Preveza eller Lefkada, ca. 30 minutter fra Paleros. Ioannina er områdets største by, og ligger ca. halvannen time fra Paleros. Her finner du både H&M og IKEA.