Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Ut- og hjemreise

Ankomst og avreise
På flydager er det mange gjester som ankommer og forlater hotellet i løpet av noen få timer. Personalet ved hotellet rekker ikke alltid å gjøre klare alle rom og leiligheter før de nye gjestene ankommer. Kommer du med et fly om formiddagen, ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du kan ta rommet eller leiligheten din i bruk. Reiser du hjem med et kveldsfly ber vi av samme grunn om forståelse for at du må forlate rommet noen timer før avreise slik at de nye gjestene ikke behøver å vente så lenge før de får komme inn på rommet sitt. 
I henhold til internasjonale hotellregler skal man sjekke ut senest kl. 12.00 og sjekke inn tidligst kl. 15.00.

Resepsjonen
Resepsjonen er hotellets knutepunkt og det er dit eller til Vings reiseleder du skal henvende deg dersom du trenger hjelp til noe. Noen hotell har en separat disk som heter Guest Relations der personalets oppgave er å hjelpe gjestene med alt fra tips til restauranter og med hjelp til små og store ting. Vi hjelper gjerne til dersom du har problemer med den språklige kommunikasjonen.

Hotellreglement
For din og andre gjesters sikkerhet og trivsel er det et visst reglement du bør følge. Informasjon om hva som gjelder ved ditt hotell er enten i resepsjonen eller i rommet/leiligheten.

Hjemreise
Her er litt praktisk informasjon om hjemreisen.

I velkomstmaterialet dere mottok av Vingverten ved ankomst, finner dere tid og sted for opphenting til flyplassen. Kontakt oss på servicetelefonen dersom noe er uklart eller om du lurer på noe.

Har du bestilt transport til flyplassen med Ving henter bussen deg i god tid før flyets avgang. Bussens kjøreskjema planlegges av flyplasspersonalet for å være ute i god tid til innsjekkingen.

Hvis ikke Vings reiseleder er med på bussen møter vi deg på flyplassen.

Ifølge internasjonale hotellregler skal hotellrommet forlates senest kl. 12.00 på avreisedagen.

Når bussen kommer
• Da vi enkelte dager har mange busser kan det hende at bussen er noen minutter forsinket. Hvis bussen er mer enn 20 minutter forsinket, kontakt oss på servicetelefon.
• Vi ber deg om å være ute i tide til bussavgangen. Hvis du ikke står og venter når bussen kommer, og ikke er med når den kjører, regner vi med at du har kommet deg til flyplassen på egen hånd.
• Reiser du til flyplassen på egen hånd er det viktig at du gir oss beskjed om dette god tid i forveien. Du må være på flyplassen minst 1,5 timer før avgang. 

På flyplassen 
• 
Det står på billetten hvor mange kilo bagasje du kan ta med på flyet.
• Dersom to personer pakker i samme koffert får ikke vekten av denne overskride 32 kilo. 
• Flytende væske kan tas med i håndbagasjen, men kun i beholderere på maksimum 100 ml (1 dl). Det er tillatt å ta med flere beholdere dersom de får plass i en gjennomsiktig plastpose som tilsammen rommer én liter.


Takk for denne gang, god tur hjem og på gjensyn!