Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

M/S Christina

Gå ikke glipp av denna herlige båtturen mellom de små, grønne øyene i Det joniske hav!

Vi treffes i havnen i Nidri og setter kursen mod øya Formekula der vi legger til i en liten vik for dagens første badestopp. Her blir det muligheter for å låne snorkleutstyr på båten.

Neste stopp er øya Fomekula der vi legger til i en liten vik for dagens første badestopp. Her blir det muligheder for å låne snorkelutstyr på båten.

Neste stopp er øya Kastos med kanppe 35 innbyggere. Her ligger det en 400 år gammel kirke. Agios Ioannis o prodromaos. Oliventrærne ved kirken sies å være over 1000 år gamle. Her kan de som vil gå i land og få en smakebit af atmosfæren på den lille øya. Deretter seiler vi videre til stranden Limni på samme øya for neste badestopp. Her tillbereder besetningen en smakfull lunsj mens vi tar et forfriskende bad og nyter solens varme.

Nær Meganissi ligger de kjente øyene Skorpios og Sparti, som eies av Onassis-familien. På den luksuriøse øya Skorpios ligger medlemmer av familien Onassios begravet. Vi går i land på Maria Callas-stranden, der vi tager dagens siste bad. Det er ikke tillatt å gå rundt på øya.

Det findes mange interessante og merkelige historier om Onassis-familien. Vi avrunder turen med et par av dem før vi legger til i Nidris havn.

Utflykten går kun fra Nidri.

Måltider og drikke: Mat med hvit-eller rødvin og brus er inkluderet, øvrig drikke fås kjøpt.

Entré: Ingen entré.

Lurt å ta med: Kamera, badetøy, solkrem og håndkle

Tid: Heldagsutflykt, ca. 08.30-18:00. Spør Ving guiden hvilken dag båten går.

Guideservice: Engelsktalende guide.

Klær: Lette, behaglige klær for soling og bading.