Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Parga

UTFLUKTSPROGRAM

DAG

START

UTFLUKT

PRIS

 

 

 

Onsdag

 

 

 

Ca. 07:00

Øyhopping

Opplev flere av de joniske øyene på en og samme dag. Hva sier om Lefkas med den berømte stranden Porto Katsiki, det lille idylliske fiskerleiet Fiskardo på Kefalonia, legendenes øy Ithaka, den vakre øya Meganissi utenfor Nidri og avslutningsvis badestopp ved familien Onassis øy Scorpios.

Engelsktalende guide.

 

 

40€/20€

 

 

 

Torsdag

 

 

 

Ca. 07:00

Meteora

Veien mote Meteora gir oss et interessant innblikk i livet på den greske landsbygda. Klostrene i Meteora har trollbundet mennesker i århundrer. Når de høye fjellformasjonene åpenbarer seg i horisonten forstår man hvorfor mennesker har valfartet hit i 600 år for å meditere og føle nærheten til de høyere makter.  Skandinavisk talende guide.

 

 

 

45€/22,50€

 

 

Torsdag

 

 

Ca. 08:15

Korfu

Hvis du vil oppleve en gresk øy med både vakker natur og gode shoppingmuligheter så kan vi anbefale et besøk på Korfu. Du kjøper billett av oss. Ingen guide på turen.

 

 

42€/21€

 

 

 

Fredag

 

 

 

Ca. 07:00

Ukjente Albania

Bli med på en uforglemmelig reise til Albania, med landets mysterier og hemmeligheter. Dere får oppleve et land som er helt annerledes enn Skandinavia, og også Hellas for den saks skyld. Albania med alle sine mysterier og hemmeligheter har åpnet dørene for resten av Europa.

Engelsktalende guide.

 

 

 

50€/25€

 

 

Lørdag

 

 

Ca. 09:00

Myter og elven Acheron

Vakker natur og spennende historie. Vi besøker elven Acheron også kjent som Styx, der fergemannen Charon fraktet de dødes sjeler til dødsriket. Man vil få muligheten til å vasse i den forfriskende elven.  Skandinavisk talende guide.

 

 

25€/12,50€

 

Spør din

Guide

 

Ca. 09:30

Paxos & Antipaxos

Båtturen til Paxos og Antipaxos er en heldagstur på egenhånd, med sol, bad, severdigheter og shopping. Det eneste du trenger å tenke på er å koble av og nyte solen, vinden og vannet. Ingen guide på turen. 


25-30€/
12,50-15€

** Guide: Dine Ving verter vil informere om denne turen er med engelsk eller skandinavisk guide for perioden du er her.