Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Meteora

Bli med til Klosterfjellene i Meteora. Vi besøker et kloster og lærer mye om tradisjoner og historie.

Klostrene i Meteora har trollbundet mennesker i århundrer. Når de høye fjellformasjonene åpenbarer seg i horisonten forstår man hvorfor mennesker har valfartet hit i 600 år for å meditere og føle nærheten til de høyere makter. Klippene er en geologisk gåte der de rager 600 meter over havet. Klostrene på toppen gjør det hele enda mer fantastisk.

Vi forlater Parga tidlig om morgenen og begir oss mot Ioannina, som er hovedlandsby i provinsen Epirus. Deretter kjører vi opp i de enorme Pindus-fjellene, et utrolig alpelandskap i den greske øyverdenen. Her ligger små greske landsbyer blant de grønne fjellene. Underveis har vi satt av tid til å ta en kopp kaffe og litt å spise.

Veien mot Meteora gir oss et interessant innblikk i livet på den greske landsbygda. En dyktig lokalguide forteller oss om både tradisjoner, kultur og historie. I Meteora besøker vi klosteret "The Great Meteora", der vi blant annet får se vakre ikoner.

På veien tilbake til Parga stopper vi for å spise lunsj (OBS! lunsjen er ikke inkludert i utfluktsprisen). Vi besøker også den lille, idylliske fjellandsbyen Metsovo.
    
Måltider og drikke:
Er ikke inkludert, men vi stopper underveis så man kan kjøpe mat og snacks.

Inngang:
Entré er inkludert.

Lurt å ta med:
Kamera, gode sko og en flaske vann.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 06.30-20.00. Søndag.

Guideservice:
Engelsktalende guide.

Klær:
Lette, behagelige klær.

Øvrig:
Skuldre og knær må være dekket når man går inn i klosteret.

Pris: 
Voksen 60€ / Barn 30€