Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Paxos & Antipaxos

Båtturen til Paxos og Antipaxos er en heldagstur med sol, bad, severdigheter og shopping på egen hånd.

Mange ønsker å tilbringe mye av ferien på stranden og i havet. Derfor tilbyr vi et alternativ som inkluderer sol, hav, grotter, bad og båtreise. Det eneste dere behøver å tenke på er å koble av og nyte solen, vinden og vannet. Båtturen til Paxos og Antipaxos er en heldagstur på egen hånd. Båten Captain Hook og den vennlige besetningen har vi arbeidet med i mange år og vi lover at de kommer til å ta vel hånd om dere denne dagen til havs.

Første stopp gjør vi ved De blå grottene der dere kan ta et bad og svømme inn i grottene. Deretter går ferden videre til Antipaxos der båten ankrer opp utenfor øya. Her tar vi en times badepause.

Siste stopp er havnen i landsbyen Gaios på Paxos. Her kan dere rusle rundt i de koselige, trange smugene, handle litt, nyte en fersk, god lunsj og titte på båtene som ligger ved kaien. Paxos havn er et populært stopp for seilere fra hele Europa. Du kan også leie moped eller sykkel og reise rundt på øya eller dra til nærmeste badevik.

Måltider og drikke:
Er ikke inkludert, men du kan kjøpe mat på Paxos når du går i land. Drikke fås kjøpt om bord.

Lurt å ta med:
Kamera, badetøy, solkrem og håndkle.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.45-17.30. Dagligen.

Guideservice:
Utflukten er på egen hånd, uten guide.

Klær:
Lette, behagelige klær.

Øvrig:
I svømmepausen vil bading skje fra båten. Ta gjerne med snorkleutstyr på denne turen, vannet er flere steder krystallklart.

Pris: 
Pris for voksen er 30 euro, og 15 for barn.