Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Reis med barn

Barnemat og bleier
De fleste restaurantene har egne barnemenyer. Ellers er de dyktige på å allikevel tilby noe barna liker. Flere restauranter har barnestoler. Du kan kjøpe barnemat i større minimarkeder, som oftest har de lokale produkter og merker. Også apotekene selger en del barnemat. Bleier kan du kjøpe i nesten alle minimarkeder, men utvalget kan være begrenset. Større supermarkeder som f.eks. Lidl finner du i Lefkada og Carrefour ligger utenfor sentrum i Paleros, ca. 15 minutter fra hotellet. 

Insekter og dyr
Det finnes mygg på Lefkas og i hele Parga-området.

Lekeplasser
Stranden i Parga er barnevennlig, og ved Valtos-stranden er det en lekeplass. Det er også en lekeplass i Nidri, like ved stranden. I Paleros, Ammoudia og Sivota er det ingen lekeplasser.

Sol og varme
Temperaturen er ofte rundt 25–30 grader, men i høysesongen kan det bli skikkelig varmt om dagen. Sørg for at barna drikker npk væske og hold de unna solen i de varmeste timene midt på dagen. Klimamessig passer begynnelsen og slutten av sesongen best for barn.

Shopping
Det finnes en dl ting til abrn i mange av turistbutikkene. I Parga og Lefkada er det også noen butikker som selger barneklær og leker. I Paleros og Ammoudia er utvalget begrenset.

Øvrig
Parga er et relativt kupert reisemål og ikke spesielt godt tilpasset barnevogner. Strendene derimot er barnevennlige og undervannstrømmer forekommer sjelden. For deg som reiser med barn anbefaler vi gjerne en av de mange fine båtturene som går fra havnen i Parga.